ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΘΑΣΟ

Το ξενοδοχείο Ακρόπολις αποτελείται από 13 δωμάτια τα οποία διαθέτουν κλιματιστικό, τηλεόραση, ψυγείο, κεντρική θέρμανση (τον χειμώνα), δωρεάν Wi-Fi

ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΕΜΕΝΟ ΤΑΞΙΔΙ

Το νησί της Θάσου διαθέτει μοναδικής ομορφιάς τοποθεσίες. Ανακαλύψτε τα πολύχρωμα τοπία και εκπλαγείτε

ΚΑΒΑΛΑ

Μπορείτε να επισκεφθείτε και την πανέμορφη πόλη της Καβάλας με το καθημερινό καράβι μέσα σε λίγα λεπτά!

ΒΡΕΙΤΕ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Πρωϊνό


Στο ξενοδοχείο μας, μπορείτε να παραγγείλετε ότι είδους πρωϊνό επιθυμείτε από επιχειρήσεις που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση.

Πρόωρη Κράτηση


Έχουμε φανταστικές προσφορές για πρόωρες κρατήσεις. -10% Έκπτωση σε όλων των ειδών τα δωμάτια και για όλες τις περιόδους (η συγκεκριμένη προσφορά είναι με προ-πληρωμή και δεν ακυρώνεται!).

Ενοικίαση Οχημάτων


Μπορούμε να σας βοηθήσουμε με την κράτηση του οχήματος σας σε ειδικές τιμές. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μας το ζητήσετε και θα σας παρουσιάσουμε τις επιλογές σας.

Εκδρομές


Εξυπηρετούμε και την κράτηση διαφόρων εκδρομών. Συνεργαζόμαστε με εταιρείες που κάνουν ημερήσιες εκδρομές, βόλτες με καϊκι και άλλες δραστηριότητες για να γνωρίσετε την Θάσο σε οικονομικές τιμές.

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

Η ιδιοκτήτρια θα μοιραστεί μαζί σας την πλούσια ιστορία του κτηρίου αν το ζητήσετε.

Το ξενοδοχείο Ακρόπολις είναι μια οικογενειακή επιχείρηση την οποία χειρίζεται η Κα Ασημένιου. Το κτήριο χτίστηκε το 1910 από τον παππού της με σκοπό να στεγάσει την μεγάλη οικογένεια των 12 υϊών και της 1 κόρης, η οποία ήταν και μητέρα της. Κατά τους Βαλκανικούς πολέμους κάποια χρυσά οικόσημα εκλάπησαν και όταν ο πόλεμος τελείωσε και το κτήριο τελικά κληροδοτήθηκε στην Κα Ασημένιου, αποφάσισε να το μετατρέψει σε ξενοδοχείο μιας και ήταν πολύ μεγάλο για να το κρατήσει ως σπίτι. Από τότε έκανε βελτιώσεις και ορισμένες ανακαινίσεις και προσφέρει τώρα οικονομικά δωμάτια με όλες τις μοντέρνες ανέσεις.

Σκοπεύετε να μείνετε πάνω από 8 βραδιές? ΘΑ σας δώσουμε ειδική τιμή!

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΛΟΓΩ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Αν σκοπεύεται να μείνετε για μεγάλο χρονικό διάστημα θα σας προσφέρουμε μια ανεπανάληπτη τιμή